Skink- och zucchinistubbar

En ny vardagsfavorit, oerhört snabb och mumsig. Jag använder Icas pastasås i tetrapak, oftast den med basilikasmak, men det går ju att variera. Hittade receptet i en Buffétidning nu i vår. Funkar dessutom alldeles utmärkt som matlådemat.


För 4 personer
Sätt ugnen på 225 grader.
Fördela 200 gram naturell färskost (jag använder gärna med smak, prova tex en med örter), 200 gram rökt skinka och 1 zucchini i tunna skivor (förslagsvis skurna med osthyvel) på 12 färska lasagneplattor.
Rulla ihop på längden och skär i 3 bitar.
Blanda 1 burk färdig pastasås (ca 400g) med 1 dl vatten. Bred hälften av såsen i botten av en ugnssäker form.
Ställ dit pastastubbarna och häll på resten av såsen.
Strö på 2 dl riven ost.
Ställ mitt i ugnen ca 20 minuter.



Bild lånad från www.ica.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0