Dopsmycke

Vi köpte sonens doppresent hos by Hovland. Det blev denna stjärna. Jag hämtade ut paketet idag och har redan öppnat för att kolla så att allt är i sin ordning. Smycket ser superfint ut och jag är nöjd. Snabb leverans! Vi valde att lägga till orden På dopdagen på baksidan av smycket och därmed lade vi till 100 kr på kostnaden. Jag tycker ändå att 705 kr inkl frakt (REK), gravyr och kedja är en helt normal summa för ett smycke som är lite annorlunda än de som finns i affärerna. Mycket nöjd!!!
 
My star barnhalsband

Vi finns

Ja, jag vet, det har gått för lång tid igen. Vi har haft väldigt kasst internet sedan vi flyttade hit (mobilt). Nu har vi sedan igår riktigt grymt internet! Så nu har jag inga ursäkter längre, förutom att datorn håller på att avlida (fast den har typ 45 liv uppenbarligen), till att inte blogga. Faktum kvarstår dock att jag prioriterar annat ;)
 
På söndag ska han döpas min lille guldklimp :) Vi ska strax iväg o handla all mat. Det blir smörgåstårta o moussetårta (det ska inte bli som vid testet). Korv med bröd till barnen.
 
Sedan sist har vi målat om i hallen o på klimpens rum, köpt lite nya möbler och bestämt oss för vilket vitrinskåp vi ska köpa. Så mycket mer händer inte i mitt liv (förutom A då), men vad gör det??? ;)
 
Ha en bra dag alla goingar!

RSS 2.0