Hej igen

Ja här blir det uppehåll som ni märker. Man prioriterar annorlunda när man är ledig.
 
Jobbet har börjat igen, och sonen är på förskola. Allt rullar på. Jag jobbar numera heltid och det är helt okej än så länge. Förkylda har vi dock blivit, antar att det är förskolebacillerna som kommit hem.
 
Sommaren flöt på, vi var i Skåne i några veckor. Gjorde egentligen inget speciellt, bara vara liksom. I juli var vi i Oslo tre dagar, riktigt gött med en sån semester.
 
Har fått nytt arbetsrum på jobbe. Nytt och fräscht men vi saknar internetuppkoppling emellanåt, så nu går två killar och kopplar in nya accesspunkter på skolan. Med hjälp av vår trogne vaktmästare har jag lyckats förhandla mig till gardinstänger mm. Gardiner hittade jag som skulle slängas, de funkar till oss ett tag i alla fall. Nu får vi se om slöjdmajjen får ihop fönsterbrädor åt oss så att vi kan göra lite fint i rummet. Det viktigaste - enligt min manlige kollega - är att kaffekokaren är inköpt och på plats. En sån här blev det, köpt på Elgiganten för 349kr
 

 
Hightech va. Timer o klocka o allt. Kaffet sätts på timer, så det är i stort sett färdigt när den manlige kollegan kommer hit på morgonen. Kul det glädjer någon ;) Killarna som kopplar in accesspunkter mm var impade; "Kolla en kaffekokare med klocka! Det e bergis en sån med timer så det är färdigt när man kommer på morgonen!" Helt rätt, ungdomar, helt rätt! Jag för min del engagerar mig inte särskilt mycket i kaffefrågan ;)
 
 
 
 

RSS 2.0