Götlaborg

I torsdags var jag o Jessica i Göteborg med småkillarna. Vi strosade mest runt, handlade lite på villervalla outlet, åt thai till lunch osv. Jag passade på att handla påskpresenter till kusinerna, det blev olika varianter av denna tröja:
 
Jag köpte ett linne till Alfred, vitt och ett par fleecebyxor till att sova i på dagis. Sen köpte jag inget mer alls. Det var en mysig dag hur som helst, lite kinkig käring på tåget hem men det är mest synd om henne.
 
Igår hade vi grillpremiär med Jessica, Henrik o Linus. Mums mums. Alfred gillade det inte utan spottade ut allt???!!! What???

Det blir av!

Jag har bestämt mig nu! Jag ska köra en receptkalender i december! =) Har börjat skissa på hur den ska se ut, så ni som väntar på nåt gott - återkom i december ;)

Små citroner gula

I helgen såg vi en film jag länge velat se, nämligen Små citroner gula. Jag älskade boken när jag läste den (författare: Kajsa Ingemarsson), men jag blev besviken på filmen. Det är typ alltid så. Jag blir besviken på filmer som görs av böcker. Möjligtvis vissa Harry Potter-filmer samt Linas kvällsbok undantaget.

Blää

Noll motivation. Känner mig tråkig. Gör samma saker på jobbet jämt. Tur att jag slutar om en timme.

Blir glad!

Blir glad av alla nya färgglada kläder som villervalla släpper hela tiden =) Vill ju köpa typ alla! Om två veckor åker jag o Jessica till Götet, förhoppningsvis blir det en sväng till Haga! Bara kolla säger jag (alla bilder från www.villervalla.se):
 
 
 
Jag dör lite ;)
 
 

Snabba puckar!

Sju till tio dagar sades det att datorlagningen skulle ta (en tangent har lossnat), för det brukar det göra när datorerna skickas in. Jag hoppades så klart på snabbade - det var ju bara en tangent.

Jodå. Igår fick jag mail av Håkan, vår datakille.

Hej!
Du måste ha tumme med LINs verkstad :) Din dator kom idag!

Gött mos!!!!!

datorlös

Min dator är på service. En tangent har ramlat av. Har lånedator under tiden, känns helt knasigt för inga dokument finns att tillgå...
 
Jag måste bara skryta om mina åttor. Vi hade prov i fredags. Max var 100 p och den bästa hade 98 poäng. Galet bra! 5 pers (av 21) har ett resultat över 90 poäng. Två var sjuka och ska göra det i veckan. Jag är såååå nöjd! :)
 
Ha en bra dag alla!

Mellosnack

Tillbaka på jobbet efter en fruktansvärd vecka... sjuk i influensa :/ Sällan jag varit så dålig. Nu laddar jag inför finalen i Mello i morgon. Tänker att det inte är så konstigt att Ace Wilders Busy doin´ nothing kom till final - den speglar ju ett Sverige vi blivit alltför vana vid. Personer som inte vill göra nåt, men ändå ha allt. Äta kakan och behålla den. Inte jobba men inkomst som en diplomat. Nej fy vad jag ogillar såna människor.
 
Vad tror jag då om Mello i år. Tycker ingen låt är klockren. Tror att en ballad borde vinna, det känns som att det är balladernas tur nu. Men Sanna känns inte hundra som vinnare? Låten var ju rätt tråkig? Alcazar låter som de alltid gör. Helena P gör mest schlager i år, men jag tror inte hon vinner. Jag hoppas faktiskt lite på henne. Så länge inte Yohio vinner, det är ju inte ens bra.

RSS 2.0