Long time...

Ytterligare två veckor har gått utan en blogguppdatering. Det borde innebära att jag har ett liv, haha. Kort sammanfattning av de senaste två veckorna kommer här.
 
-Haft födelsedagskalas. Fick en massa bra saker, bla badrumsvåg, trädgårdsredskap, skottkärra osv.
-Haft grillfest med några fina vänner.
-Kiviks marknad samt Tomelilla marknad.
-Varit och kollat till vårt (snart iaf) hus. Insåg till min glädje att vi har en blå hortensia i trädgården! Dessutom mycket björnbär, vindruvor, rabarber samt ett körsbärsträd. Lycka!
-Varit på stranden, badat. Dessutom tjuvbadat i bassängen på kvällstid. Busigt ;)
-Röjt i trädgården DJUNGELN med stort D! Jag säger bara shiiiiiiit vad vi röjt! Sågat ner buskar och annat som enligt mig stod i vägen. Är riktigt nöjd att jag orkat så mycket som möjligt, under rådande tillstånd.
-Byggt vindskydd, så nu är trädäcket inramat och fint.
-Varit på Sagas 1 årskalas idag.
-Strosat runt i Simrishamn med min fina sambo.
-Bakat, både bröd, bullar och tårtor.
-Umgåtts och bara varit.

Antagen

Idag kom antagningsbeskedet ang studierna i höst, jag är antagen till heltidskursen i svenska som andraspråk, på distans, vid högskolan i Dalarna. Perfektus. Tänkte lägga ut kursinnehåll osv, men eftersom min jävla dator vägrar att samarbeta så får jag hoppa detta.
 
Elin kom in på systemvetarprogrammet i Lund, jippi jippi!!!

Livet utan Ica Maxi

Under min tid i Borås var jag stamkund på Ica Maxi, en affär som jag fullkomligt älskade. Det fanns allt och lite till. Sen flyttade jag till Falkenberg... Där har de visserligen fyra större affärer (Ica x 2, Coop o Willys) men inget Maxi. Willys är väl de som kommer närmast anser jag.

Nu är jag i Skåne. Jag borde vara glad att ha affären nära och att min syster jobbar där, men allt jag känner när jag går in i affären är irritation för att jag inte får med mig allt på listan. Hur svårt ska det vara att ha vaniljyoghurt hemma? Att ha ett helt okej utbud av laktosfria produkter (inte bara en sak av varje)? Jag vet att jag är gnällig, men jag tycker inte det är särskilt kul att åka runt till olika affärer för att köpa ingredienser till min moussetårta, (Den enda purén de hade på Ica var blåbär. Funkar sådär i min mangotårta, eller?!) eller till min vardag för den delen.

Ica Maxi, kan man få hemleverans? 36 mil?

Nya träningsskor

I lördags begav vi oss ner till stan en snabbis. Jag skulle bla in på Intersport och försöka få nån som ville hjälpa mig att gå ;) Jag har pronation på mina fötter och behöver således ordentliga skor med bra stöd. Fick hjälp av en expedit som fick mig att gå i omgångar på löpbandet, ifotad tre olika par skor. Hon filmade och jämförde. De jag köpte är de som var bäst, både när jag gick på bandet och hur de satt på fötterna. Självklart var de också dyrast... 1600 spänn fick jag hiva upp för dessa skönheterna, men det är det helt klart värt. Har invigt dem och de är underbara!
 
Det är ett par Asics GT 2170 om ni ville veta ;)

Kväll i Dalarna

Bild från midsommardagen när vi var ute och gick ca kl elva på kvällen.

Klockren skylt

 
Antar att kommentarer är överflödiga. Denna skylten hittade vi i Charlottenberg. Den borde finnas på fler ställen. Punkt.

Konstverk

Att mat kan vara så fint att titta på! Denna bild har jag glömt att visa. Det är från när min danskompis Magnus o jag var ute och åt plankstek i slutet av maj. Det blev varsin black and white. Mums säger vi på det.
 

40 år

Idag har Ms föräldrar varit gifta i 40 år. (40 år, fattar ni?!) Vi uppvaktade med kladdkaka (som jag bakat) o bullar (som svägerskan T bakat) och en blomma. Dessutom hade Ms mamma fixat en tårta (hon kände väl på sig att vi skulle komma, trots att jag o T tyckte vi varit så tysta haha), så här fin var den:
 

RSS 2.0