Kladdkaka - fri från gluten, mjölkprotein och laktos

100 g laktos- eller mjölkfritt margarin/smör
2 ägg
2 dl rårörsocker
1 dl majsmjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
kokosflingor att "bröa" formen med

Sätt ugnen på 200 grader.
Smöra en form, bröa med kokosflingor.
Smält fettet.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt.
Blanda ner det avsvalnade fettet. Rör om.
Blanda majsmjöl, kakao och vaniljsocker. Se till att kakaon är klumpfri.
Rör ner mjölblandningen i kaksmeten.
Häll smeten i formen och grädda i ca 15 minuter, eller tills kakan precis har stannat.
Låt kakan svalna och stå kallt i minst 2 timmar innan servering.

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra, det ska nog testas! Du har inga recept på sött som även är utan ägg? Vi börjar få slut på ideér på jobbet där vi har både mjölk, laktos o äggallergiker...

2010-12-05 @ 10:06:48
URL: http://gottoblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0