Läget just nu

Vi går på babymassage i bvc:s regi på torsdagar. Det är totalt fyra gånger. Det är så himla kul! A älskar det! Igår låg han o Ellen o tjötade en massa, E fick en napp i munnen men jag lät A snacka på ;) Det är 7 barn i gruppen, så himla goa mammor allihop! Jag har varit "lite" besviken på min mammagrupp (också via bvc) och har bytt. Anledningen till bytet var att jag var den enda som kom till förra träffen och att av 5 st är det kanske 2 till som vill komma. Övriga prioriterar det inte (barn nummer 2). Jag förstår att man prioriterar olika när man har flera barn, och tog upp det med bvc. De hade redan diskuterat detta och tyckte det var bra att jag själv tog upp det.
 
Förutom babymassage går vi på babysim på fredagar. Det älskar han också, mitt lilla vattendjur!!! :) Han är inte ett dugg vattenrädd, tack och lov. Jag må vara fd simmare men jag avskydde vatten som liten. Vill inte att han ska vara så rädd som jag var.
 
Amningen är över, det känns lite snopet men ändå skönt. Märkte det förra veckan, men försökte över helgen utan resultat. Sedan i tisdags äter han förutom ersättning lite gröt och smaksensationer. Han har testat morot, potatis, ärtor, banan och gröt. Har fått rådet att ge gröt på kvällen så han sover längre om nätterna (han har sedan amningen började upphöra vaknat kl 4...) och idag fick vi sova till 6! Så, peppar peppar, gröt ska han ha!
 
Solen skiner på snötäcket. Vackert! :)

Rea Villervalla

 
Beställde kläder från Villervalla häromdagen. Igår kom de. Jag är nöjd :D Supersnabb leverans.
Detta beställdes:
 
Jeans, 2 par, storlek 74 o 86
 
Body till kompisars barn storlek 62
Tröja storlek 86
 
Body storlek 68 (fast i gult, slut nu)

Min nya drog

Min nya drog heter cornflakes. Å inte vilken sort som helst, utan den billigaste som finns typ. Inte ens en tia för ett paket.
 

Vår vagn

Jag har ju glömt att visa en bild på vår vagn. Snygg som attan e den. Vi har en Emmaljunga ciry cross PP Dark grey. PP-modellerna är lite sportigare med annat styre och svarta fälgar.
Till den har vi köpt en hårdlift. Vi är så nöjda. Det var aldrig ett alternativ att köpa en vagn med annat än fyra fasta hjul. Vagnen ska kunna användas på landet, i skogen, i stan, på stranden osv. Vi använder vår vagn jämt. Värsta terrängvagnen! Haha. Hur som helst e den supersnygg, that´s it.
Bilden är liten, men ni ser på ett ungefär...
 
 

Caffe latte-morsa, no no

Alltså. Jag springer inte på caféer med mitt barn. Han får inte vara med på Gekås. Han får vara med på typ Kappahl o Lindex i stan när vi ändå är i stan o han antagligen sover nerstoppad i sin vagn. Jag är inne max 5 minuter och sen ut igen. Jag är noga med att tvätta händerna och tycker att det är skönt att folk inte hostar ner i vagnen. Jag är inte rädd för att mitt barn ska bli sjukt, men jag har respekt för virus som till exempel RS. Jag är inte rädd för att träffa andra människor, men jag anser inte att ett café är en bra plats att utsätta nyfödingar för. Jag uppskattar BVCs satsningar på mammagrupp och babymassage. Jag uppskattar att få vara frisk och jag uppskattar en glad unge som inte flängs runt. Man gör hur man vill, men jag har valt min väg.

Kristian 28

För två veckor sedan fyllde Ms bror, tillika sonens gudfar, år.
 

Hanna 31

Min svägerska Hanna fyller år idag och hennes favoritfärg är lila. Syns det? ;)
 
 
Jag är riktigt nöjd med kortet :) Hoppas Hanna oxå blir det när det dimper ner i lådan!

Dopinbjudningar

Jag gjorde olika inbjudningskort till dopet. Tackkorten går i samma färg, dvs de som fick ett grönt inbjudningskort med gröna prickar får ett grönt tackkort med gröna prickar. Simple.
 

Elin <3 Jonas

 Den 27 december, på deras treårsdag, förlovade sig systeryster med Jonas. Kortet blev såhär:
 
 

RSS 2.0